Meistä

Menestys on uusi suomalainen liikematkatoimisto, joka tarjoaa kaikki liikematkustamisen palvelut sekä laajan kattauksen muita elämyspalveluita saman katon alta.

Palvelumme ydin on asiantunteva liikematkatiimi, joka ratkaisee asiakkaan kaikki ongelmat – kellon ympäri. Henkilökohtaisen palvelun lisäksi tarjoamme alan moderneimman itsevarausjärjestelmän, jonka kautta voi halutessaan varata matkapalvelut itse helposti ja nopeasti.

Me emme ole globaali jätti vaan olemme aito suomalainen palveleva liikematkatoimisto. Meiltä saat kilpailijoita henkilökohtaisemman palvelun sekä alan parhaimmat työvälineet matkojen varaamiseen ja raportoimiseen.


Suomalainen liikematkatoimisto

Jos siis olet kyllästynyt siihen, ettei liikematkatoimistoista saa hyvää palvelua tai etsit kumppania joka keskittyy volyymin sijasta liiketoimintasi tukemiseen niin tutustu meihin ja palveluihimme.

Elämys Group – elämyksiä liiketoiminnan tueksi

Elämys-konsernin yhtiönä Menestys tarjoaa asiakkaille kattavasti matkustamisen palveluita. Elämyksestä löytyy liikematkaosaamisen lisäksi elämyksiä hiihto- ja risteilymatkoista urheilumatkoihin ja tapahtumiin – 30 vuoden kokemuksella.

Tutustu konserniin, www.elamysgroup.com

Kerro kuinka voimme auttaa teidän yritystänne:

Jätä yhteydenottopyyntö