Asiantunteva ja henkilökohtainen liikematkapalvelu

Meille on tärkeintä, että asiakas on tyytyväinen ja palvelu pelaa.
Jokaiselle asiakkaallemme nimetään kokenut matka-asiantuntija, joka vastaa puhelimeen ja sähköposteihin itse ja on aina asiakkaan ensisijainen kontakti.

Lupaamme mennä sen kuuluisan ekstra-mailin asiakkaan puolesta ja kääntää kaikki kivet, jotta varaus- ja matkustuskokemus on juuri sellainen mitä asiakas haluaa. Emme ole turhan jäykkiä, mutta liikematkustamisen piinkovia asiantuntijoita olemme.

Oman yhteyshenkilön lisäksi Suomesta toimiva suomenkielinen päivystys palvelee kaikissa ongelmatapauksissa kellon ympäri. 


Emme ole turhan jäykkiä, mutta liikematkustamisen piinkovia asiantuntijoita olemme.

RÄÄTÄLÖITY OHJELMA JA ELÄMYKSET

Meidän mielestämme jokainen matka voi olla elämys. Lentojen, majoituksen ja kuljetusten pitää toimia viimeisen päälle saumattomasti, mutta todellinen elämys syntyy, kun sisältö rakennetaan ikimuistoiseksi.

Jokainen kerta, kun asiakkaamme vievät tärkeitä sidosryhmiä matkalle on meille kaikkein tärkeintä luoda elämys, joka muistetaan.

Kokeneet elämystentuottajamme ovat räätälöineet yritysryhmille satoja tapahtumia ja ryhmämatkoja ympäri maailmaa. Tutustu toteutuksiin ja pyydä tarjous.


ITSEVARAUSJÄRJESTELMÄ JA ASIAKASPORTAALI

Aina ei tarvita henkilökohtaista palvelua vaan matka pitää voida varata itse – helposti ja yksinkertaisesti. Asiakkaiden pitää myös saada reaaliaikaista dataa siitä missä henkilöstö matkustaa sekä tarkat raportit volyymista. Siksi olemme hankkineet markkinoiden parhaan järjestelmän asiakkaidemme käyttöön.

Pilvessä toimiva suomenkielinen järjestelmä toimii varatessa kuten Momondo tai Hotels.com, mutta yhdistäen kaikki edellämainittujen parhaat puolet. Järjestelmä hakee edullisimman vaihtoehdon asiakkaan toiveiden ja matkustuspolitiikan mukaan ja varaaminen onnistuu missä vain, milloin vain.

Kaikilla yleisillä verkkoselaimilla sekä mobiilissa ilman erikseen asennettavaa ohjelmistoa toimiva järjestelmä on nykyisten standardien mukaisesti vankasti salattu ja suojattu. Pyydä meiltä demo niin tulemme esittelemään toiminnallisuuksia tarkemmin:

Ominaisuudet:

  • Lentojen etsiminen ja varaaminen
  • Majoituksen etsiminen ja varaaminen
  • Vuokra-autojen varaaminen
  • Matkustajaprofiiit ja niiden luominen sekä päivittäminen
  • Matkapalveluiden hyväksyminen
  • Riski-alueiden määrittäminen
  • Kattobudjetin määrittäminen
  • Pakotetut reittivalinnat

Ota meihin yhteyttä