Hetkiä yhdessä

Menestys – elämykselliset yritysmatkat henkilöstölle ja sidosryhmille

Räätälöityjä elämysmatkoja

Ryhmämatkat


Menestys ymmärtää yritysten erityistarpeet ja tarjoaa räätälöityjä elämysmatkoja tiimeille, palkintomatkoja ansioituneille työntekijöille ja erikoismatkoja tärkeille sidosryhmille. Olemme osa Elämys Group -konsernia, joten meillä on pitkä kokemus ja vahva osaaminen erilaisten elämysmatkojen järjestämisessä.
Lataa maksuton PDF

MENESTYS TRAVEL - CASE LAGO MAGGIORE

Yritysmatka Lago Maggioreen toi tiimin yhteen – Lataa Case-esimerkki menestyksen palkintomatkasta.

Kun kolme yritystä sulautuu yhdeksi pandemian aikaan, vuorovaikutus eri yksiköiden välillä voi jäärä puutteelliseksi. Lue case-esimerkistä miten Menestyksen toteuttama yritysmatka Italiaan toi tiimin yhteen. Tästä dokumentista löydät yksityiskohtaisen matkaohjelman sekä hinnat toteutukselle.

  Lataa maksuton opas "Ideoita palkintomatkatksi"!

  Täytä lomake, niin saat sähköpostiisi PDF-oppaan, joka sisältää vinkkejä ja neuvoja yritysmatkustuksen sujuvoittamiseen ja tehostamiseen.

  Image

   Ryhmä-, palkinto-, tiimi- tai messumatkalle

   Yhdessä matkalle


   Rakenna seuraava ryhmämatkasi

   Menestyksen yritysmatkakone

   Käynnistä tästä Menestyksen Yritysmatkakone ja näe konkreettisia ehdotuksia yritysmatkoiksi tai ole suoraan yhteydessä asiantuntijaan. Ryhmämatkatyökalumme avulla saat ideoita seuraavan yritysmatkasi järjestämiseen.
   Tutustu kohteisiimme

   Oman ryhmän kanssa kokoustamaan Alpeille

   Virkistysmatka Alpeille on hyvä tilaisuus yritykselle lähteä viettämään laatuaikaa tärkeimpien sidosryhmiensä kanssa. Laadukas ja monipuolinen ohjelma sekä sujuvasti toteutettu matkakokonaisuus luovat ikimuistoisen elämyksen, jota muistellaan lämmöllä vielä pitkään. Menestyksen emoyhtiön Elämyksen Ski-tiimi auttaa kaikissa käytännön järjestelyissä.
   Vietä VIP-ilta

   Henkilöstön tai sidosryhmien kanssa Tampereen Areenan Aitioon

   18 henkilön aitioissa nautit niin urheilusta kuin viihdetapahtumistakin parhaassa seurassa ja voit yhdistää huipputapahtumat vaikka kokouksiin tai palavereihin, jotka saavat takuulla jokaisen kutsuttavan osallistujan innostumaan! Menestyksen emoyhtiön Elämyksen hospitality-tiimi auttaa kaikissa käytännön järjestelyissä.
   Matka- ja hospitalitypaketit Pariisin kesäolympialaisiin 2024

   Pariisin Olympialaiset 2024

   Menestyksen emoyhtiön Elämyksen olympiatiimi auttaa kaikissa hospitality-paketteihin sekä matkakokonaisuuteen liittyvissä kysymyksissä, voit olla yhteydessä asiantuntijoihimme ja räätälöimme juuri sinun kiinnostuksen kohteiden mukaan ainutlaatuisen olympiakokemuksen lisäpalveluineen!
   VIP-paketit tapahtumiin

   Kansainvälisiä tai kotimaisia kulttuurielämyksiä ryhmille

   Täydelliset elämykset koostuvat parhaista katsomopaikoista, erinomaisesta majoituksesta, turvallisista kuljetuspalveluista, nautinnollisista illallisista sekä mieleenpainuvista hetkistä yhdessä asiakkaiden tai kumppaneiden kanssa. Elämys hospitality-tiimimme tarjoaa valmiita VIP-paketteja Suomessa järjestettäviin tapahtumiin.

   Esteettömät matkat ryhmille Suomessa ja maailmalle

   Meillä on esteettömään matkustukseen liittyvää erikoisosaamista. Olemme mm. Paraolympiakomitean kumppani ja ohjelmistossamme on laaja valikoima kohteita ja hotelleja, joissa liikuntarajoitteisten matkailijoiden erityistarpeet on huomioitu. Ryhmille räätälöimme esteettömän matkan kaikkine toivottuine palveluineen: kuljetuksineen, retkineen, muine aktiviteetteineen.
   Jääkiekko, jalkapallo, Formula 1

   Yhdistä palkintomatkaan huippu-urheilutapahtuma

   Me tiedämme miten yhdistää palkintomatka henkilökunnalle ja suuri urheilutapahtuma. Tarjoamme ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää liiketoiminnan menestys ja intohimo huippu-urheiluun. Menestyksen emoyhtiön Elämyksen sporttitiimi rakentaa kanssanne palkintomatkan henkilökunnalle samalla kun seuraatte maailmanluokan urheilutapahtumaa.