Image
Hetkiä yhdessä

Menestys – elämykselliset yritysmatkat henkilöstölle ja sidosryhmille

Räätälöityjä elämysmatkoja

Ryhmät


Menestys ymmärtää yritysten erityistarpeet ja tarjoaa räätälöityjä elämysmatkoja tiimeille, palkintomatkoja ansioituneille työntekijöille ja erikoismatkoja tärkeille sidosryhmille. Olemme osa Elämys Group -konsernia, joten meillä on pitkä kokemus ja vahva osaaminen erilaisten elämysmatkojen järjestämisessä.
Ryhmä-, palkinto-, tiimi- tai messumatkalle

Yhdessä matkalle


Image
Lue artikkeli

Ryhmämatkat: Yrityksen salainen ase menestykseen

Matkustaminen yhdessä on yhä suositumpi tapa palkita ja motivoida työntekijöitä, asiakkaita ja muita sidosryhmiä. Ryhmämatkat tarjoavat paitsi elämyksiä ja muistoja, myös konkreettisia taloudellisia ja toiminnallisia hyötyjä. Mutta miksi juuri matka on niin tehokas palkinto?

Lue artikkeli täältä
Menestyksen Ryhmämatkakone
Rakenna seuraava yritysmatkasi

Menestyksen ryhmämatkakone

Käynnistä tästä Menestyksen ryhmämatkakone ja näe konkreettisia ehdotuksia yritysmatkoiksi tai ole suoraan yhteydessä asiantuntijaan.
Ryhmämatkatyökalumme avulla saat ideoita seuraavan yritysmatkasi järjestämiseen.

Käynnistä ryhmämatkakone
Image
Elämys Group tarjoaa yrityksille elämyksiä

Kokousmatka Alpeille, myyjien kanssa F1-kilpailuun, henkilöstö risteilylle Välimerelle

Elämys Group on Suomen suurin yksityinen matkanjärjestäjä ja toteuttaa unohtumattomia elämyksiä sekä kuluttajille että yrityksille. Laaja katalogi matkoja kaupunkilomista urheilumatkoihin ja hiihtoreissuista kotimaan elämyksiin takaa, että ryhmämatkaan löytyy aina sopivin kohde ja sisältö. Elämys Groupiin voit tutustua tarkemmin täältä.

Image
Tutustu toteutuksiin ja artikkeleihin

Esimerkkielämyksiä ryhmäasiakkailtamme, tietoa ja vinkkejä matkustamiseen

Henkilöstön kannustaminen matkalla Kreikkaan, parhaiden myyjien draivaaminen Lontoon-reissulla… Käy tutustumassa blogeihimme täältä ja lue asiakkaiden toteutuksista, ajankohtaisista liikematkustuksen aiheista sekä Menestyksen kuulumisista.

Image
Matka- ja hospitalitypaketit Pariisin kesäolympialaisiin 2024

Pariisin olympialaiset 2024

Menestyksen emoyhtiön Elämyksen olympiatiimi auttaa kaikissa hospitality-paketteihin sekä matkakokonaisuuteen liittyvissä kysymyksissä, voit olla yhteydessä asiantuntijoihimme ja räätälöimme juuri sinun kiinnostuksen kohteiden mukaan ainutlaatuisen olympiakokemuksen lisäpalveluineen!

Image

Tapahtumat, konferenssit ja seminaarit

Menestys tekee ryhmille myös yritystapahtumia pikkujouluista kansainvälisiin konferensseihin. Menestyksen omat tapahtumatuottajat ovat kokeneita tapahtumajärjestäjiä niin kotimaassa kuin Suomen ulkopuolella. Lisäksi Menestys toimii läheisessä yhteistyössä suomalaisten tapahtumatoimistojen kanssa, joten palvelua saat sekä pieniin että suuriin tapahtumiin.

Image
Menestykseltä incoming-palvelut

Ryhmät Suomeen

Elämys DMC on Elämyksen incoming-matkailun asiantuntijayksikkö, joka tuottaa suomalaisia elämyksiä kansainvälisille vieraille. DMC:n tapahtuma- ja matka-asiantuntijat rakentavat kansainvälisiä kongresseja ja seminaareja, vievät yritysvieraita unohtumattomien suomalaisten elämysten pariin sekä rakentavat kuluttajille elämystuotteita yhdessä paikallisten matkailutoimijoiden kanssa.

Image
Lataa maksuton PDF

MENESTYS TRAVEL - CASE LAGO MAGGIORE

Yritysmatka Lago Maggioreen toi tiimin yhteen – Lataa Case-esimerkki menestyksen palkintomatkasta.

Kun kolme yritystä sulautuu yhdeksi pandemian aikaan, vuorovaikutus eri yksiköiden välillä voi jäärä puutteelliseksi. Lue case-esimerkistä miten Menestyksen toteuttama yritysmatka Italiaan toi tiimin yhteen. Tästä dokumentista löydät yksityiskohtaisen matkaohjelman sekä hinnat toteutukselle.

    Lataa maksuton opas "Ideoita palkintomatkatksi"!

    Täytä lomake, niin saat sähköpostiisi PDF-oppaan, joka sisältää vinkkejä ja neuvoja yritysmatkustuksen sujuvoittamiseen ja tehostamiseen.

    Image