Liikematkalle

Menestys – yrityksesi luotettava kumppani liikematkustuksessa

Yleistä

Henkilökohtaista palvelua ja ketteriä ratkaisuja


Menestys on palveleva, ketterä ja kotimainen liikematkatoimisto, jonka tavoitteena on auttaa yritystäsi menestymään matkoilla. Ymmärrämme yritysmatkojen vaatimukset ja tarjoamme ratkaisuja kaikenlaisiin matkustustarpeisiin. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua ja ketteriä ratkaisuja.

Liikematkapalvelumme sisältävät:

 • Henkilökohtainen ja asiantunteva palvelu
 • Nopea ja tehokas matkasuunnittelu
 • Helppokäyttöinen online-varausjärjestelmä ja raportointi
 • Vastuulliset ja ympäristöystävälliset matkavalinnat
 • Kansainvälinen yhteistyö Reed & McKay yritysmatkaverkoston kanssa
 • Kilpailukykyiset hinnat ja laaja kumppaniverkosto
Luotettava kumppani liikematkustuksessa

Liikematkapalvelumme kulmakivet


Henkilökohtainen asiantuntija käyttöönne

Sujuvat liikematkapalvelut

Jokaiselle asiakkaallemme nimetään kokenut matka-asiantuntija, joka vastaa puhelimeen ja sähköposteihin itse ja on aina asiakkaan ensisijainen kontakti. Lupaamme mennä sen kuuluisan ekstra-mailin asiakkaan puolesta ja kääntää kaikki kivet, jotta varaus- ja matkustuskokemus on juuri sellainen mitä asiakas haluaa. Emme ole turhan jäykkiä, mutta liikematkustamisen piinkovia asiantuntijoita.
Haluamme palvella 24/7

Huipputiimi hoitamaan kaikki yritysmatkustuksen tarpeet

Palvelumme ydin - asiantunteva tiimimme auttaa kaikissa yritysmatkailuun liittyvissä tarpeissa. Riippumatta siitä miten matkustat, hoidamme lentojen, autonvuokrausten, junavarausten ja majoituksen varaamiseen. Meiltä hoituvat myös kuljetukset lentokentille ja lentokentältä – päivällä tai yöllä, konferenssiliput tai vaikkapa kokoushuone määränpäässä.
Kilpailukykyiset hinnat

Laaja kumppaniverkosto

Lento- ja majoitusvalikoimamme on erittäin kattava. Valikoimaamme kuuluu kaupalliset lentoyhtiöt ja halpalentoyhtiöt, GDS- tai Direct Connect -vaihtoehdon kautta, Hotellit tukkukauppiailta sekä suorin sopimuksin. Lisäksi voimme täydentää portfoliota yrityksenne omien sopimushotellien ja hintojen osalta. Valikoimaamme kuuluu myös autonvuokra, lentokenttäkuljetukset sekä erilaiset aktiviteetit.
Itsevaraustyökalu omilla matkasisällöilläsi

Työvälineet sujuvaan itseasiointiin

Halutessasi voit ottaa käyttöön itsevaraustyökalun, jonka avulla tarjoamme optimoidun ja suoraviivaisen matkanhallintaprosessin hakuprosessista lopulliseen varaukseen. Käyttäjät voivat suunnitella, varata ja ostaa matkapalveluita yrityksensä käytäntöjen puitteissa. Itsevaraustyökalumme mahdollistavat monimutkaisten työnkulkujen ja hyväksymisprosessien luomisen yrityksesi tarpeiden mukaan.
Vastuullinen, läpinäkyvä ja kestävä matkailu

Kestävä matkustaminen

Pyrimme löytämään parhaat palveluntuottajat eri kohteista sekä suosimme aina sen ollessa mahdollista palveluntarjoajia, jotka pystyvät osoittamaan oman ympäristökuormituksen / omaavat sertifioidun ympäristömerkin. Lentovarausten yhteydessä kerätään CO2-päästömäärä, joka raportoidaan asiakkaan omassa portaalissa / sovituin väliajoin.
Ikimuistoinen ryhmäohjelma

Liikematkakin voi olla elämys

Meidän mielestämme jokainen matka voi olla elämys. Lentojen, majoituksen ja kuljetusten pitää toimia viimeisen päälle saumattomasti, mutta todellinen elämys syntyy, kun sisältö rakennetaan ikimuistoiseksi. Suosittelemme kääntymään kokeneiden elämystuottajiemme puoleen, jotka ovat räätälöineet yritysryhmille satoja tapahtumia ja ryhmämatkoja ympäri maailmaa. Lue lisää blogistamme.
Bleasure

Kohteen aktiviteettien itsevaraustyökalu

Yhdistä liikematkaasi ripaus nautinnollisia aktiviteetteja kohteessa. Tarjoamme sinulle helpon pääsyn unohtumattomiin elämyksiin ympäri maailmaa, olipa kysessä uuden lajin tai harrastuksen kokeilu, hemmottelu, tutustuminen kaupunkiin, kulttuuri- tai urheiluelämys. Varaa lippusi suoraan sivuiltamme joko ennen matkaa tai matkan aikana.
Yhteistyössä

Reed & Mackay -kumppanuus


Reed & Mackay
Our Global Partner

Menestys Travel is proud to be part of Reed & Mackay’s International Partnership and to be the representative of Reed & Mackay in Finland.

Reed & Mackay delivers corporate travel management for professionals with exacting needs. Established as a family business nearly 60 years ago, Reed & Mackay are today internationally recognised as business travel experts, who do things differently. The fact that over 80% of our business comes from referrals demonstrates this.

Reed & Mackay and Menestys Travel share a commitment to our clients and a love of what we do inspiring us to deliver extraordinary travel management around the world. No matter what the challenge, we help find a solution.

“We are immensely proud of what we have achieved so far, yet equally excited about what the future holds. We never stop looking forward.”
– Fred Stratford, Group CEO, Reed & Mackay

Reed & Mackay at a glance 

 • A worldwide coverage with partners in nearly 60 global locations
 • Owned entities in key driver markets for our clients
 • 5 continents covered
 • 18 years average agent’s experience
 • Nearly 60 years corporate travel expertise
 • Approx. 4,000 staff worldwide

Reed & Mackay is recognised for its extraordinary travel management through the development of customised results-driven travel programs that deliver real value and maximise travel spend for their clients.

Discover Reed & Mackay >>

Ota meihin yhteyttä

  Menestyksessä mukana

  Asiakkaitamme


  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image
  Image