17 syyskuun, 2023

15 must have sovellusta liikematkaajalle. Näillä apeilla säästät aikaa ja teet liikematkasta elämyksen!

Featured image for “15 must have sovellusta liikematkaajalle. Näillä apeilla säästät aikaa ja teet liikematkasta elämyksen!”

Menestyksen tiimi on kerännyt todellisen liikematkaajan survival packin. Lataa nämä sovellukset puhelimeesi ennen liikematkalle lähtöä ja arkesi helpottuu huomattavasti, minne ikinä matkustatkin. Tässä tiimimme parhaat vinkit vuodelle 2023:

 

TripIt – Matkasuunnitelmat yhdessä apissa.

TripIt on matkasuunnittelusovellus, joka auttaa pitämään kaikki matkasuunnitelmat yhdessä paikassa. TripIt tarjoaa ilmaisen perusversion, mutta lisäominaisuuksien, kuten lentotietojen päivitysten, lippujen varauksen ja varausmuistutusten käyttäminen vaatii maksullisen tilauksen.

Linkki sovellukseen: https://www.tripit.com/

 

Google Maps – älä eksy!

Google Maps auttaa löytämään reitit, tutkimaan paikkoja ja saamaan navigointiohjeita. Google Maps on täysin ilmainen käyttää.

Linkki sovellukseen: https://www.google.com/maps 

 

XE Currency – Valuuttakurssit oikein!

XE Currency auttaa muuntamaan valuuttoja nopeasti ja helposti. Sovellus on ilmainen ja saatavilla Android- ja iOS-laitteille.

Linkki sovellukseen: https://www.xe.com/ 


FLIO – mitä lentokentältä löytyy?

FLIO on sovellus, joka auttaa navigoimaan lentokentillä, antaa tietoa lennoista ja tarjoaa erilaisia palveluita. FLIO on ilmainen ladata, mutta lisäpalvelut, kuten loungen varaaminen, ovat maksullisia.

Linkki sovellukseen: https://www.flio.com/ 


112 Suomi – apua myös maailmalla + matkustusilmoituksen tekeminen

112 Suomi on sovellus, joka tarjoaa nopean yhteyden hätäkeskukseen Suomessa sekä mahdollisuuden tehdä matkustusilmoituksen. Sovellus on täysin ilmainen ja saatavilla Android- ja iOS-laitteille.

Linkki sovellukseen: https://112.fi/112-sovellus 

 

Citymapper – säästä luontoa, kulje julkisilla.

Citymapper on sovellus, joka auttaa löytämään parhaan julkisen liikenteen reitin kaupungissa. Citymapper on ilmainen ja saatavilla Android- ja iOS-laitteille.

Linkki sovellukseen: https://citymapper.com/

 

CamCard – skannaa käyntikortit suoraan puhelimeen

CamCard on sovellus, joka mahdollistaa käyntikorttien skannaamisen ja tallentamisen digitaalisesti. CamCard tarjoaa ilmaisen perusversion, mutta lisäominaisuuksien, kuten rajattoman korttimäärän tallennuksen käyttäminen vaatii maksullisen tilauksen.

Linkki sovellukseen: https://www.camcard.com/ 

 

Oyster.com – miltä majapaikat oikeasti näyttävät

Oyster.com on sovellus,  joka tarjoaa matkailijalle arvosteluja ja tietoja hotelleista ympäri maailmaa. Oysterin kautta löydät muun muassa oikeat kuvat hotelleista hotellien promokuvien sijaan. Oyster.com on täysin ilmainen käyttää.

Linkki sovellukseen: https://www.oyster.com/ 


Tipulator – vältä nolot tilanteet ja laske tippi oikein 

Meille suomalaisille tippaaminen voi olla hankalaa. Tipulator on sovellus, joka auttaa laskemaan tipin ravintolassa. Sovellus laskee tipin prosenttiosuuden perustuen annettuun laskun summaan. Lisäksi sovellus jakaa tipin tasaisesti, jos laskussa on useampi maksaja. Tipulator on ilmainen ja saatavilla Android- ja iOS-laitteille.

Linkki sovellukseen: https://tipulator.com/ 

 

Google Trip – dokumentit ja kohteet yhdessä paikassa

Google Trip auttaa matkailijoita löytämään ja suunnittelemaan matkakohteita sekä antaa tietoa nähtävyyksistä ja ravintoloista. Google Trip on ilmainen ja saatavilla Android- ja iOS-laitteille.

Linkki sovellukseen: https://get.google.com/trips/ 

 

Yelp – mitä paikalliset suosittelevat

Yelp on sovellus, joka auttaa löytämään ja arvioimaan paikallisia yrityksiä, kuten ravintoloita, kauppoja ja palveluita. Yelp on täysin ilmainen käyttää.

Linkki sovellukseen: https://www.yelp.com/ 

 

FlightRadar24 – onko lentoni myöhässä

FlightRadar24 on sovellus, joka antaa reaaliaikaista tietoa lentoliikenteestä ympäri maailman. Sovellus on ilmainen, mutta premium-versio, joka tarjoaa enemmän tietoja ja ominaisuuksia, on maksullinen.

Linkki sovellukseen: https://www.flightradar24.com/ 

 

LoungeBuddy – mistä parhaat tarjoilut?

LoungeBuddy on sovellus, joka auttaa löytämään lentokenttien lounget ja antaa tietoa loungien palveluista. LoungeBuddy on ilmainen ladata, mutta lisäpalvelut, kuten loungen varaaminen, ovat maksullisia.

Linkki sovellukseen: https://www.loungebuddy.com/ 

 

Google Translate – puhu kielillä!

Google Translate on sovellus, joka auttaa kääntämään tekstiä ja puheita eri kielille. Sovellus on täysin ilmainen ja saatavilla Android- ja iOS-laitteille.

Linkki sovellukseen: https://translate.google.com/ 

FlightSeat – valitse paras paikka lennolta!

FlightSeat on sovellus, joka auttaa matkustajia löytämään parhaan istumapaikan lennoille. Sovellus tarjoaa interaktiivisia lentokarttoja, joiden avulla käyttäjät voivat valita istuimensa perustuen mukavuuteen, jalkatilaan ja muuhun tietoon. Lisäksi sovellus tarjoaa tietoa lennoista, kuten lähtö- ja saapumisajoista, porttinumeroista ja mahdollisista muutoksista. FlightSeat on ilmainen ladata, mutta lisäominaisuudet, kuten varauksen tekeminen ja matkatietojen tallentaminen, ovat maksullisia.

Linkki sovellukseen: https://www.flightseat.com/ 

 

Näiden 15 sovelluksen avulla teet varmasti liikematkastasi elämyksen! Mukavaa matkaa!


Share: