16 syyskuun, 2023

FA Cupin finaali oli maailmanluokan elämys Ropo Capitalin avainasiakkaille: ”Reissu lujitti asiakassuhteitamme”

Featured image for “FA Cupin finaali oli maailmanluokan elämys Ropo Capitalin avainasiakkaille: ”Reissu lujitti asiakassuhteitamme””

Laskutusyritys sai houkuteltua tärkeimpiä asiakkaitaan jalkapallon ja hyvän ruoan pariin Lontooseen. Reissu oli suhdetoimintaa parhaimmillaan, ja siitä aiotaan tehdä perinne.

Kun yritys haluaa huomioida avainasiakkaansa parhaalla mahdollisella tavalla kiireisen vuoden keskellä, ei mikä tahansa ohjelma kelpaa. Siksi laskutusyritys Ropo Capital panosti kunnolla tärkeimpien asiakkaidensa matkaan ja tarjosi heille maailmanluokan elämyksen: FA Cupin finaalin Lontoon Wembley Arenalla toukokuussa 2019.

Koska yrityksen asiantuntijat ovat tiukasti kiinni omassa työssään, he päätyivät valitsemaan matkanjärjestäjäksi Elämys Groupin. Suunnittelu aloitettiin Skype-palaverilla, jossa Ropon edustus kertoi toiveitaan reissun suhteen.

”Matkan tavoitteena oli tarjota asiakkaillemme jotakin ekstraa, lujittaa suhteita ja mahdollisesti myös laajentaa bisnestämme”, Ropo Capitalin brändi- ja markkinointipäällikkö Jenni Jantunen kuvailee lähtötilannetta.

Photo by Noralí Emilio on Unsplash

Opas piti kiinni aikatauluista

Elämys Group teki Ropon toiveiden mukaan ehdotukset hotellista, ravintoloista ja pubeista, joista yritys valitsi sopivimmat. Ohjelma oli tiivis, koska 12 hengen porukka lensi Lontooseen perjantai-iltana ja palasi kotiin sunnuntaina. Reissulle lähti mukaan opas, joka piti aikatauluista kiinni reissun alusta loppuun. Oppaan ansiosta matkan isännät saivat keskittyä vieraisiinsa täysillä.

Jalkapallo-ottelu haluttiin mukaan ”kerran elämässä” -kokemukseksi.

”Laji valikoitui oman mieltymyksemme mukaan. Oli mielettömän hienoa seurata FA Cupin finaalia Wembleyllä, jonne mahtuu 86 000 katsojaa. Tunnelma oli sanoinkuvailematon – tämä oli ennennäkemätön ja -kokematon elämys”, reissulla mukana ollut Ropo Capitalin kaupallinen johtaja Sami Levy kuvailee.

Porukalle valittiin VIP-liput, jotka oikeuttivat hyviin istumapaikkoihin ja illalliseen ennen varsinaista ottelua. Kahdentoista hengen joukkoon mahtui myös ihmisiä, joille laji ei ole niin tärkeä. Siitä huolimatta kokemus oli ikimuistoinen. Lisäksi reissun jäsenille perustetussa WhatsApp-ryhmässä sateli kiitoksia vielä monta päivää elämyksen jälkeen.

Reissusta tehdään perinne

Ropo Capital on tyytyväinen siihen, että yrityksen tärkeimpiä asiakkaita saatiin mukaan näinkin pitkälle matkalle.

”Yritysten välinen kaupanteko on suhdetoimintaa, jossa henkilökemioilla on iso merkitys. Nyt suhteita voitiin vahvistaa parhaalla mahdollisella tavalla, ja samalla tarjosimme myös asiakkaillemme mahdollisuuden verkostoitua keskenään”, Levy perustelee matkan tärkeyttä.

”Asiakassuhteemme ovat ylipäätään pitkiä, mutta uskon, että tämä lujitti niitä entisestään. Tällaisen reissun jälkeen on helpompi keskustella laajemmasta yhteistyöstä ja myös mahdollisista kehityskohdista. Yhteydenpito on sulavampaa”, Jantunen kuvailee.

Yrityksessä on jo päätetty, ettei reissu jää viimeiseksi.

”Tämä oli ensimmäinen tämän mittaluokan matka avainasiakkaillemme, mutta se ei varmasti jää viimeiseksi. Kyllä tästä perinne luodaan, Levy vakuuttaa.

ropocapital.fi


Share: