2 huhtikuun, 2024

Formulamatka, risteily Välimerellä, kalastusreissu pohjoiseen – nämä henkilöstöedut jäävät mieleen!

Featured image for “Formulamatka, risteily Välimerellä, kalastusreissu pohjoiseen – nämä henkilöstöedut jäävät mieleen!”

Räätälöityjä henkilöstöetuja asiakkaillemme Elämys Groupin laajasta valikoimasta

Vahva työnantajamielikuva on avainasemassa nykyajan nopeasykkeisillä työmarkkinoilla. Alan parhaat asiantuntijat valitsevat ja pysyvät mielellään sellaisessa työpaikassa, jossa tarjolla on hyvän palkan lisäksi myös kuunteleva työyhteisö, joustava ja inhimillinen johto sekä mielekkäät henkilöstöedut. Palkintomatkat tai matkalahjakortit ovat usein toivottuja henkilöstöetuja, ja niitä hankittaessa kannattaa kääntyä Menestys Travelin puoleen.

Palveleva, ketterä ja kotimainen liikematkatoimisto Menestys Travel on osa Elämys Group -matkailukonsernia. Konserniin kuuluu lisäksemme useita matkailualan asiantuntijayhtiöitä ja tuttuja ja luotettavia brändejä. Elämys Groupin järjestämillä matkoilla matkustaa vuosittain satoja tuhansia asiakkaita niin Suomesta kuin ulkomailta. Yritys- ja organisaatioasiakkaiden lisäksi meihin luottavat myös Suomen Olympiajoukkue, Huuhkajat ja Susijengi! 

Siinä missä Menestys Travel keskittyy tarjoamaan parasta mahdollista palvelua liikematkustajille, Elämys Group huolehtii kuluttaja-asiakkaiden elämyksellisistä matkoista aina formulamatkoista opastettuihin kaupunkikierroksiin ja eksklusiivisiin teemamatkoihin. Esimerkiksi matka Pariisin kesäolympialaisiin on tarjolla suomalaisille ainoastaan Elämys Groupin kautta, joka on olympialaisten virallinen hospitality- ja matkapakettien jälleenmyyjä.

Menestys räätälöi mielellään erilaisia etuohjelmia Elämys Groupin matkavalikoimasta, oli harkinnassa sitten eksklusiivisesti henkilöstön toiveita vastaamaan suunniteltu matka tai etukuponki, jolla työntekijä voi lunastaa minkä tahansa haluamansa matkan Elämyksen matkavaihtoehdoista. Miltä kuulostaisi esimerkiksi reissu Tšekkeihin seuraamaan jääkiekon MM-kisoja toukokuun lopussa?

Palkintomatka jää mieleen rahabonusta pidemmäksi aikaa: rahabonus voi kulua kuin huomaamatta arkisiin hankintoihin, mutta elämyksellisen palkintomatkan jättämä tunnemuisto säilyy pitkään. Elämyksen kautta varattava ylellinen välimerenristeily on hyvä esimerkki ikimuistoisesta palkintomatkasta: Barcelonasta lähtevällä risteilyaluksella voi nauttia kattavasta ravintolatarjonnasta, Broadway-musikaaleista, surffaussimulaattoreista, ylellisistä spa-hoidoista ja iltapäiväkävelyistä risteilyaluksen sisällä sijaitsevassa puistossa. 

Kotimaan matkailu on nostanut suosiotaan ja moni pyrkiikin suosimaan lähimatkailua ja kestävämpiä tapoja matkustaa. Tarjonnasta löytyy vaihtoehtoja myös kotimaanmatkaajille. Sopisiko teidän yrityksenne palkintomatkaksi matka- ja majoituspaketti Suomen festaripääkaupunki Turkuun tai pilkkiretki Rukajärven tai Kymijoen ainutlaatuisissa maisemissa?

Kun haluat kehittää työnantajamielikuvaasi, ota yhteyttä Menestys Traveliin! Räätälöimme juuri teidän tarpeisiin sopivat henkilöstöedut.


Share: