8 joulukuun, 2023

Urheilumatkat yrityksille – lue parhaat tärpit jännittävään urheiluvuoteen 2024!

Featured image for “Urheilumatkat yrityksille – lue parhaat tärpit jännittävään urheiluvuoteen 2024!”

Tulevaan vuoteen mahtuu lukuisia urheilun huipputapahtumia ympäri maailmaa. Vaikka suomalaiset tunnetaan innokkaana penkkiurheilukansana, voittaa paikan päällä koettu tiivistunnelmainen kisa aina kotisohvan. 

Urheilumatka on erinomainen ratkaisu yrityksen tarpeisiin monissa eri tilanteissa. Elämyksellisiä urheilumatkoja on yrityksissä hyödynnetty tehokkaasti esimerkiksi:

  • elämyksellisenä palkintomatkana henkilöstölle
  • ikimuistoisena tiimimatkana
  • kun halutaan viettää laatuaikaa tärkeiden asiakkaiden tai sidosryhmien kanssa.

Monelle tilaisuus päästä seuraamaan olympialaisia tai NHL-ottelua livenä paikan päällä on ainutlaatuinen kokemus, joka tekee lähtemättömän vaikutuksen – oli kyseessä sitten tiiminrakennuspäivät, asiakasmatka tai palkintomatka hyvästä myyntituloksesta!

Menestys Travel on osa Elämys Groupia, joka järjestää urheilun ystäville räätälöityjä urheilumatkoja. Kaikki Elämyksen urheilumatkat voidaan helposti räätälöidä yrityksen tarpeisiin sopivaksi lisäämällä ohjelmaan esimerkiksi parhaat paikat otteluun, illallisen laadukkaassa ravintolassa tai lisää aktiviteetteja myös urheilutapahtuman ulkopuolelle. Halutessanne matkaan lähtee mukaan matkanjohtaja, joka vastaa kaikista järjestelyistä ja kuluista siten, että yrityksen edustajat voivat keskittyä nauttimaan urheilusta tai viettämään laatuaikaa esimerkiksi tärkeiden sidosryhmien kanssa.  

Tässä artikkelissa esittelemme tulevan vuoden 2024 odotetuimmat urheilumaailman tapahtumat, joilla voit esimerkiksi palkita henkilöstösi hyvästä työstä tai nostaa tiimihenkeä. Menestys Travelin kautta pääset lunastamaan pääsyn kaikkiin maailman urheilutapahtumiin – myös niihin, joiden liput myydään yleensä nopeasti loppuun. 

Jos yritysmatka huippu-urheilun kovimpiin kisoihin kiinnostaa, jatka lukemista!

Jalkapallon EM-jatkokarsinta Suomi-Wales 21.3.

Menestys Travel on Palloliiton virallisena yhteistyökumppanina saanut kunnian vastata kaikista Huuhkajien ja Helmareiden kisamatkoista. EM-jatkokarsinnat pelataan pienellä stadionilla ja lippuja on Suomessa myynnissä vain rajoitetusti. Lippuja on hyvin rajoitetusti ja voit varmistaa pääsysi jännittävään otteluun meidän kauttamme – ota siis yhteyttä ja varaa matkapakettisi pian!

Walesin pääkaupunki Cardiff toimii näyttämönä maaliskuun jännittävimmille urheiluhetkille, kun Suomen miesten jalkapallomaajoukkue Huuhkajat kohtaa Walesin jalkapallomaajoukkueen. Huuhkajilla on edessään kova koitos, sillä Walesin joukkueella on ammattitaitoisten pelaajien lisäksi puolellaan myös kotikenttäetu. 

Iso-Britannia on tunnettu intohimoisista futisfaneistaan, jotka kannustavat omaa suosikkijoukkuettaan tunteella – EM-jatkokarsinnoissa pääsee siis taatusti kokemaan aidon brittiläisen futishurmoksen! Pakatkaa mukaan Suomen pelipaidat, ottakaa haltuun kannustuslaulut ja varautukaa elämään mukana ottelun kaikissa käänteissä.

Cardiff on Walesin sykkivä ja kompakti pääkaupunki, josta löytyy taatusti majoitusvaihtoehtoja, ravintoloita ja iltaohjelmaa jokaiseen makuun. Toteutamme myös räätälöidyt matkapaketit yrityksen tarpeisiin! EM-karsinnat tuovat kaupunkiin futisfaneja ympäri maailmaa, joten majoitus kannattaa varmistaa varaamalla matkapaketti pian.

Lue lisää matkapaketeista täältä >>

NHL- ja NBA-matka Dallasiin 19.-24.3.

Tämä matka on jokaisen jääkiekko- ja koripallofanin unelmien täyttymys! Elämysmatkojen järjestämä yhdistelmämatka Texasin osavaltiossa sijaitsevaan Dallasiin mahdollistaa kokemaan samalla kerralla sekä NHL- että NBA-otteluiden huumaa: NHL:n puolella nähdään, kun Dallas Starsia vastassa ovat Arizona Coyotes ja Pittsburgh Penguins. NBA:n puolella Dallas Mavericks kohtaa Utah Jazzin, jonka riveissä vaikuttaa myös kotimaan vahvistus Lauri “The Finnisher” Markkanen. 

Intensiivisten otteluiden lomassa päästään kokemaan myös eksklusiivisia elämyksiä: Dallas Starsin pelipäivinä nähdään joukkueen aamujäät. Lisäksi pelipäivinä matkaryhmän mukaan saadaan itse Jere Lehtinen.

Tämän uniikki elämysmatkapaketti on varattavissa ainoastaan Elämyksen ja Menestys Travelin kautta. Finnairin suorien lentojen ja ottelulippujen lisäksi pakettiin kuuluu lentokenttäkuljetukset sekä majoitus Sheraton Dallas Hotelissa.

Lue lisää matkapaketeista täältä >>

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Susijengin Olympiakarsinta Espanjassa 2.–7.7.

Suomen koripallomaajoukkue Susijengi kohtaa kesän 2024 olympiakarsinnoissa Puolan ja Bahaman. Molempien maiden joukkueet ovat tunnettuja kovista pelaajistaan, joten karsinnoista on tulossa tiukat. Espanjan Valenciassa pelattavat karsintaottelut käydään 2.-7. heinäkuuta. Jos Susijengi pelaa tiensä karsintalohkojen läpi, voidaan joukkue nähdä Pariisin kesäolympialaisissa 26.7.-11.8.

Elämys on Koripalloliiton virallinen kumppani, ja liput voit ostaa ainoastaan meiltä. Matkapaketteja on saatavilla rajoitetusti, joten nyt jos koskaan onkin oikea hetki varata matka koko tiimille kannustamaan Susijengi jatkoon Espanjan auringon alla!

Olympiakarsinnat pelataan Valenciassa, joka on Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki. Kaupunki sijaitsee Välimeren rannalla, ja se tarjoaa koripallohuuman lisäksi taidetta, kulttuuria, ravintolaelämyksiä sekä ostosmahdollisuuksia. Valencian perinneruokiin kuuluu paella, jota kannattaa ehdottomasti kokeilla!

Lue lisää matkapaketeista täältä >>

Pariisin olympialaiset 26.7.–11.8

Olympialaiset ovat yhdistäneet urheilun ystäviä jo yli 2500 vuoden ajan. Olympialaisten kokeminen paikan päällä on ikimuistoinen elämys, jossa kansainvälinen huippu-urheilu kohtaa maailmanlaajuisen yhteisöllisyyden. Palkintomatka, tiimimatka tai asiakasmatka olympialaisten sykkeeseen tekee unohtumattoman vaikutuksen, josta puhutaan pitkään.

Jos olet aina halunnut kokea olympialaisten historiallista tunnelmaa, tilaisuuteen kannattaa  tarttua nyt. Elämys on Suomen ainoa Pariisin kesäolympialaisten virallisten hospitalitypakettien jälleenmyyjä, ja paketit voidaan vaivatta räätälöidä myös yritysten tarpeisiin. 

Hospitalitypaketit sisältävät liput seuraamaan valittuja lajeja sekä pääsyn olympialoungeen kisapäivinä. Olympialoungessa tarjolla on VIP-tason palveluita, joihin sisältyy esimerkiksi urheilu- ja musiikkiesityksiä, tervetulomalja sekä pientä purtavaa. Hospitalitypaketteja on tarjolla useita aina edullisimmista Off-Venue -paketeista yksityisaitiollisiin In-Venue -paketteihin. Hinta määräytyy valitun urheilulajin, lippukategorian ja hospitalitypaketin tason mukaan.

Menestys Travel järjestää matkalle lennot ja majoituksen. Matkalle lähtee mukaan tiimin ammattitaitoiset matkanjärjestäjät – ja legendaarinen urheilutoimittaja Kaj Kunnas! 

Lue lisää olympialaisista täältä >>

Ota yhteyttä ja varaa matka, joka tekee vaikutuksen!

F1-matkat vuoden 2024 Grand Prix -kisoihin

Tiedossa on loistavia uutisia kaikille vauhdin ja jännityksen ystäville: Menestys Travel tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea Grand Prix -kisat suoraan tapahtumien sydämessä! Grand Prix -kilpailut tarjoavat kiihkeää F1-luokan mestaruustaistoa, ja sinulla on tilaisuus päästä seuraamaan tätä moottoriurheilun huipputasoa radoilla ympäri Eurooppaa.

Menestys Travelin kautta voit viedä tiimisi Grand Prix -kilpailuihin eri puolille Eurooppaa: Itävaltaan, Italiaan, Budapestiin, Belgiaan tai Espanjaan. Esimerkiksi Espanjan Grand Prix -matkapakettiin kuuluu suorat lennot, majoitus Barcelonan keskustassa ja kuljetus radalle ja takaisin hotellille aamuin illoin.

Lue lisää F1-matkapaketeista täältä >>

Tässä vain muutama esimerkki. Ole yhteydessä niin räätälöimme yrityksesi tarpeisiin vastaavan elämyksellisen urheilumatkan! Sports Sales Director, Jami Palsa, jami.palsa@elamysgroup.com, +358 40 52 85 100. 


Share: