20 syyskuun, 2023

CASE: Yritysmatka Lago Maggioreen toi tiimin yhteen

Featured image for “CASE: Yritysmatka Lago Maggioreen toi tiimin yhteen”

Yritysten matkustaminen ei ole vain siirtymistä paikasta A paikkaan B. Lue, miten autoimme yritystä rakentamaan tiimihenkeä yritysmatkalla Lago Maggiorella! Lataa koko CASE-esimerkki hintoineen artikkelin lopussa!

Pandemia-aikana tehty yrityssulautuminen aiheutti haasteita ryhmäytymiselle – yritysmatka keräsi tiimit yhteen ympäri Eurooppaa

Me kotimaisella liikematkatoimisto Menestyksellä saimme kunnian olla mukana rakentamassa ilmapiiriä kohottavaa matkaa ympäri Eurooppaa toimivalle työyhteisölle, joka tapasi ensimmäistä kertaa pandemian jälkeen. 

Kun kolme yritystä sulautuu yhdeksi pandemian aikaan, vuorovaikutus eri yksiköiden välillä voi jäädä puutteelliseksi. Teams-puheluiden parissa vietetty aika jäi kuitenkin toiseksi, kun yrityksen eri osastot pääsivät viettämään aikaa Italian Maggiore-järven kuvankauniissa maisemissa – ja ennen kaikkea tutustumaan toisiinsa kasvokkain.

Yritysmatkan tavoitteeksi nimettiin yritysostojen integraatioprosessin loppuun saattaminen ja tiimien työyhteisön tiivistäminen. Tämän tavoitteen ympärille suunnittelimme yritysmatkan ohjelman yhdessä asiakkaan kanssa.

Lago Maggiore – hurmaava järvikohde Pohjois-Italiassa

Pohjois-Italiassa sijaitsevaa Maggiore-järveä on kutsuttu yhdeksi Euroopan kauneimmista, eikä suotta: järven taustalla kohoavat jylhät vuoret, rantoja kiertävät pienet rantakylät ja auringossa kimmeltävä puhtaan sininen järvivesi eivät hetkessä unohdu. Maisemien lisäksi kohde tarjoaa paljon historiallisia nähtävyyksiä, herkullista italialaista ruokaa ja monipuolisia aktiviteetteja.

Yritysmatka suuntautui Italiaan Maggiore-järven upeisiin maisemiin.

Yritysmatka suuntautui Italiaan Maggiore-järven upeisiin maisemiin.

Miksi kohteeksi valikoitui juuri Maggiore-järvi? 

Yrityksen matkakohdetta valitessa tulee ottaa huomioon matkustamisen sujuvuus, aikataulutus ja matkustusmukavuus. Tehtävä vaatii paljon suunnittelutunteja, tarjouspyyntöjä ja aikatauluttamista – etenkin kun kootaan yhteen yli sadan hengen ryhmä Euroopan eri toimistoilta. Yritysmatkan suunnittelu kannattaakin ulkoistaa ammattilaisille ja keskittyä itse olennaiseen.

Matkakohteeksi Maggiore-järvi valikoitui kahdesta syystä: se sijaitsee tunnin ajomatkan päässä Milanosta, jonne lennetään lähes kaikkialta Euroopasta. Tavoitteena oli myös tarjota tiimiläisille uniikki matkakohde, jossa he pääsevät irtautumaan arjesta uudenlaisessa ympäristössä.

Koska kyseessä oli suuri ryhmä, päätettiin ryhmälle varata hotelli eksklusiivisesti yrityksen käyttöön. Yksityisyydestä päästiin nauttimaan myös hotellin uimarannalla, uima-altaalla, tenniskentällä ja SPA-osastolla. 

Ohjelmassa yhteistoimintaa ja vapaa-aikaa sopivassa suhteessa – pitkiä illallisia unohtamatta

Tavoitteemme oli suunnitella yrityksen matkalle toimiva ja ikimuistoinen päiväohjelma ja varmistaa, että paikan päällä kaikki sujuu juuri niin kuin pitää. Päiväohjelma rakennettiin yhteistyössä yrityksen kanssa siten, että se vastasi yrityksen matkalle asettamia toiveita ja tavoitteita.

Illallinen on hyvä mahdollisuus päästä tutustumaan uusiin ihmisiin ja viettää aikaa työyhteisön kanssa. Valikoimme ryhmälle huolella kaksi laadukasta, Michelin-palkittua illallisravintolaa erityisruokavaliot ja allergiat huomioiden. 

Lue kirjoittamamme kattava case-artikkeli ja tutustu tarkemmin siihen, millaista yhteistoimintaa ja vapaa-ajan aktiviteetteja tarjosimme yrityksen tiimiytymisen tueksi!

Laadukas ravintola tarjosi upeat puitteet yrityksen yhteiseen illanviettoon.

Laadukas ravintola tarjosi upeat puitteet yrityksen yhteiseen illanviettoon.

Täydellinen tiimipäivä Maggiore-järvellä

Mistä koostuu onnistunut tiimipäivä Maggiore-järvellä? Resepti on yksinkertainen: sopivassa suhteessa yhteistä tekemistä ja vapaa-aikaa, sujuvat ruokailut ja paljon kohtaamisia tiimiläisten kanssa. Tarkemmin tiimipäivän ohjelmaan pääset tutustumaan case-artikkelista.

Meidän tehtävämme on suunnitella ja toteuttaa päiväohjelma, mutta jättäytyä paikan päällä taka-alalle varmistamaan, että kaikki sujuu suunnitellusti. Yritykseltä saamamme palaute kertoo, että tehtävässä onnistuttiin: “Alusta loppuun hommassa oli läsnä sellainen ammattitaito ja näkemys, että tunsimme olevamme hyvissä käsissä.” 

Päiviin mahtui myös vapaa-aikaa, jolloin pääsi tutustumaan esimerkiksi Stresan upeisiin puutarhoihin.

Päiviin mahtui myös vapaa-aikaa, jolloin pääsi tutustumaan esimerkiksi Stresan upeisiin puutarhoihin.

Varaa yritysmatka, tiimimatka tai palkintomatka yrityksellesi  

Kiinnostuitko yritysmatkasta? Matkan hintaan, päiväohjelmaan ja suunnittelun tarkempiin yksityiskohtiin voi tutustua tarkemmin case-artikkelistamme.

Menestys Travel tarjoaa yrityksellesi räätälöityjä, yksilöllisiä matkakokonaisuuksia. Vastaamme suunnittelusta ennen matkaa ja paikan päällä pidämme huolen siitä, että sinä voit keskittyä olennaiseen.

Tutustu yritysmatkan hintaan, päiväohjelmaan ja suunnittelun tarkempiin yksityiskohtiin lataamalla koko asiakascase alta!


    Share: