18 syyskuun, 2023

Olympiakomitealle toimiva matkustus on kriittisen tärkeätä – luotto Elämykseen on kova

Featured image for “Olympiakomitealle toimiva matkustus on kriittisen tärkeätä – luotto Elämykseen on kova”

Kun huippu-urheilija valmistautuu olympialaisiin, jokaisen yksityiskohdan tekeminen erinomaisesti voi tarkoittaa pientä kilpailuetua kisassa maailman huippujen kanssa. Sadasosasekuntien lajeissa tuo ero saattaa tarkoittaa eroa kulta- ja hopeamitalin välillä.

Menestys on vastannut Suomen olympiajoukkueen matkustuksesta useiden olympialaisten ajan. Kymmenien lajien ja urheilijoiden toisistaan poikkeavien matkustusaikataulujen ja -vaatimusten yhteensovittaminen maailman suurimman tapahtuman asettamiin tiukkoihin raameihin edellyttää huolellista suunnittelua ja toteutusta sekä ympärivuorokautista valmiutta reagoida muutoksiin.

Menestyksen liikematka-asiakkaana sinun matkatiimissäsi on samat ammattilaiset, jotka vastaavat siitä, että Iivon ja Wilman kisamatkat sujuvat, ja että työkalut saapuvat perille.

Olympiakomitean laji- ja kisaohjelmasta vastaava johtaja Leena Paavolainen arvostaa yhteistyötä Menestyksen kanssa.

”Olympiajoukkueen matkakumppanin arvo punnitaan erityisesti silloin kun suunnitelmat muuttuvat ja olosuhteet ovat vaikeat. Elämyksen matkatiimi on ollut olympiajoukkueelle hyvä ja luotettava kumppani. Huippuasiantuntevana tiiminä Elämys varmistaa sen, että olympiajoukkueen urheilijat ja me joukkueen taustavoimat voimme keskittyä luottavaisin mielin kisoihin valmistautumiseen ja kisasuorituksiin”.

Tutustu palveluihin tarkemmin täältä >>


Share: